PERSONVERNERKLÆRING

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Media

Verdal Kabel-TV bruker kun egne bilder som er enten tatt selv, kjøpt av et stockgalleri eller med tillatelser fra overleverandør.

Kontaktskjemaer

Hvis du fyller ut et av våre kontaktskjema vil innsendelsen gå til daglig leder og kontormedarbeider, samt bli liggende på Verdal Kabel-TV sin server. Her samles kun de nevnte feltene som navn, adresse, e-post og telefonnummer og din melding. Gjelder det bestillinger av et produkt er det kunden pålagt å lese våre vilkår samt krysse av for at kunden har lest vilkårene. Vi lagrer ingen fødselsnummer eller fødselsdatoer og heller ikke opplysninger om kundens kort og kontonummer.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Analyse

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Verdal Kabel-TV sin server ligger innenfor sikre rammer. Her er vi sikret med sterke passord, manuell og automatisk overvåkning av systemdrift og har også en SSL-sikret nettside. Det blir utført backup av nettsiden daglig og har til enhver tid oversikt over kontaktopplysninger i tilfelle dette må dokumenteres.

Hva er GDPR/Personvernforordningen?

Personvernforordningen er en forordning som skal styrke og harmonisere personvernet ved behandling av personopplysninger i Den europeiske union. Opprettelsen av like regler for de næringsdrivende i EU, er også ment å tjene den økonomiske utviklingen i dette området.